Lillplutten fyller 1 år

Idag fyller min älskade brorson Liam 1 år 🙂

Liam 4 dagar gammal

Fattar inte vart senaste året tagit vägen? Och var han verkligen så liten?

Saknar både Liam och hans storebror Lucas nåt väldigt när jag är borta. Helt klart det jobbigaste med att bo utomlands…Man går miste om så mycket. Men, men.. inte mycket att göra åt och tack och lov finns det skype. Och om ganska exakt 3 månader kan jag krama de båda igen… Och när vi väl är i Sverige så bor vi på mindre än 5 min promenadavstånd så då får jag riktig kvalitetstid. Älskar’t!
Grattis lilleman!
Vi saknar dig!
Puss!
Faster Minna & Fredric
(Visited 87 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.