God fortsättning

Blev en riktigt lyckad jul trots avsaknaden av snö, kyla, familj och ett fullständigt julbord.
Dagen började som sagt med några timmar på stranden och följdes av Kalle Anka och som ni ser var alla bänkade framför datorn, inkl hunden Marley 🙂

Kalle Anka på datorn

Efter Kalle blev det jul middag och det vart riktigt gott! Mina köttbullar smakade enligt Fredric som hans farmors, vilket jag tar som ett mycket bra betyg och skinkan smakade också helt ok även om den blev lite torr eftersom jag inte hade någon termometer. Madde och Sara hade gjort en jättegod rödbetssallad, glögg, ris á la malta m.m och som vanligt när jag och M har middag ihop, så fanns det mat över för flera dagar framåt….Perfekt nu på annandagen när hela Kaphalvön flockas av folk som vill till stranden..Jag och F har planerat film maraton och tänker inte sätta vår fot ute…

Världens bästa Madde & Alistair

Resten av julafton pusslade vi färdigt pusslet som vi påbörjade för ett tag sedan och hade även någon slags musiktävling (blev en del dryck innan detta så reglerna kom vi på allteftersom och ingen som vet vem som vann men kul hade vi!)

Stort tack till våra goda vänner Madde, Alistair och Sara för att ni ville spendera julen ihop med oss… Många skratt blev det!
På juldagen åkte jag till flygplatsen för att möta upp kunder och guess what? Deras bagage var borta… verkar som om flygkaoset inte är över än…
(Visited 63 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.