Bästa middagen på länge

Igår var jag och Fredric ut på date. Vi försöker ta en kväll i veckan då vi går ut och käkar, går på bio el gör någonting annat bara han och jag…

Eftersom vi skulle in till stan med lite material för några kunder så passade det bra att även ta middag inne i stan och det visade sig bli en av våra bästa dater någonsin!

Vi hamnade på 1800 Degrees som är ett Steakhouse i anslutning till femstjärniga hotellet: Cape Royal i Green Point. Ligger längs Main Rd.

Har länge velat ha en riktigt bra fillet men blivit ganska besviken på de senaste restaurangerna vi provat men igår var allt helt perfekt! Fynah, servitrisen var supertrevlig och gav oss klockrena rekommendationer. Köttet var precis så rare som jag vill ha den, pepparsåsen himmelsk, och som grädde på moset hade de en riktigt god ostbricka med tillhörande portvin. Jag var i himlen!

Fredric som är värsta kaffemostern, provade en sås gjord på colombianskt kaffe och blev helt såld.

Helt klart en ny favorit för oss båda så det blir garanterat fler besök. Däremot får jag försöka dämpa mina förväntningar nästa gång, då jag ofta varit med om att man har en superbra upplevelse en gång, för att bli grymt besviken nästa gång… Lite Cape Town i ett nötskal tyvärr…

Men hur som helst kommer jag leva på minnet av den perfekta steaken en lång tid framöver…
(Visited 45 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:
One comment on “Bästa middagen på länge
  1. Hmm….låter som vi får jobba hårt med Nyårsmiddagen! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.