Lejon på morgonsafarin

Imorse spenderade vi gott och väl 10-15 min ihop med denna lilla lejonfamilj som bestod av mamma & pappa med en unge. De andra två ungarna dödades av andra hanar i flocken tidigare i år… Honan bar halsband och detta ser man ibland i Krugerparken. Parks board sätter halsband på vissa djur för att kunna göra research och få fram statistik osv…

Vissa dagar har jag världens roligaste jobb…

Och hur går det med Mrs. F då?
Jo, hon är mycket speciell och bestämd av sig men vi kommer faktiskt riktigt bra överens tycker jag. Är man minst lika bestämd tillbaka så lyssnar hon tillslut…påminner mig om ett barn i trotsåldern..Igår satte hon sig ner på marken och vägrade flytta på sig för att hon var trött…ha ha! Sedan lockade jag henne med ett glas vin i baren där det fanns wi-fi så att hon skulle kunna skypa med sina vänner och då fick hon snabbt ny energi…

Har även upptäckt att hon är helt galen i shopping, på gränsen till besatt… så strular det något mer får jag helt enkelt hitta en liten affär så brukar hon bli nöjd…Hon har handlat för nästan 30000 kr (!) längs resans gång och vi har fortfarande 2.5 vecka kvar!

(Visited 1 030 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.