Tips på olika safarilodger

Att bestämma sig för vilken safari man ska välja är ofta jättesvårt och ofta det folk frågar mig om på mailen.

 För mer än ett år sedan lade jag till en sida om just detta på vår hemsida och den är idag en av våra mest besökta sidor. Jag försöker förklara ungefär hur safari går till och de olika typerna av safari. Statliga läger vs privata viltreservat och sen ett gäng tips på trevliga safari lodger.

Sidan hittar ni här:

 http://sydafrikaexperten.se/sydafrika-safari/

(Visited 267 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , , , ,
2 comments on “Tips på olika safarilodger
  1. Catharina Blom skriver:

    Väldigt bra genomgång! Bra att bli påmind om ev malariatablettintag!
    Vi har bott på Schotia som var jättebra och nu är vi inbokade på Umlani! Första gången vi var i Sydafrika (1997) var vi i Krüger och något som uttalades Schluschlove (!!!) norr om Durban – på den tiden känt för sina vita noshörningar.

  2. admin skriver:

    Parken ni besökte Catharina var nog Hluhluwe som ligger ca 2.5 timme norr om Durban. Jättefin park med mycket kullar och ganska bergigt. Stämmer bra att de varit väldigt framgångsrika med deras noshörningsprogram och vore det inte för denna park, hade det inte funnits några vita noshörningar kvar alls idag…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.