lantligt boende längs Garden Route

I den lilla byn Storms River längs Garden Route hittar man supermysiga Armagh Country House & Spa, perfekta stället för lite avkoppling!

Omgivet av den inhemska urskogen och med de vackra Tsitsikamma bergen i bakgrunden, är det inga som helst problem att koppla av och bara njuta av lite lugn och ro…Armagh erbjuder förutom trevliga rum och ett SPA, även en välrespekterad restaurang som heter Rafters, där de specialiserar sig på sydafrikanska “Cape Malay” köket med rätter som Bobotie, Cape curries, fish cakes m.m
Rum på Armagh kostar från R375 per person och natt inkl frukost.

När man vilat färdigt så finns det hur mycket som helst att göra i området. I vackra nationalparken Tsitsikamma finns ett flertal vandringsleder och ett givet måste är att promenera ut till hängbron som går över just Storms River.
För den äventyrliga är en kul aktivitet att prova på Canopy Tree Top tours där man svingar sig mellan trädtopparna el Zip Lining och för den riktigt modiga finns självklart också världens högsta bungy i närheten.

Fler aktiviteter hittar man här

(Visited 96 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.