En längre resa genom Afrika

Skrev tidigare under veckan att jag blivit tillfrågad om en tur genom Afrika i augusti och nu ser det ut som att jag faktiskt kan göra den 🙂

Har hittat en ersättare åt mig som ska guida Norge turen och själv ser jag alltså fram emot att få vara sk “Tour Director” på en resa genom Sydafrika, Viktoria Fallen och Kenya. Det är ett Australiensisk företag som jag även guidat åt i Kanada, Alaska och Norge och nu blir det alltså med största sannolikhet även Afrika.
Resan kommer börja i Kapstaden i mitten av Augusti och under en månads tid kommer vi resa längs Garden Route, genom Zululand, Swaziland, Kruger parken, Viktoria fallen och flertalet av nationalparkerna i Kenya.
Kommer bli hur kul som helst!
Blir ett lite annorlunda upplägg än vad jag är van vid då lokalguider kommer komma ombord och sköta guidningen och jag är med för att se till att allt flyter på med flygbyten, hotell incheckningar osv…Lyxigt!
Och lyxigt kan man även kalla boendet som dessa gäster kommer ha (och jag oxå förstås 🙂
Eller vad sägs om Tinga Safari lodge el Lion Sands game lodge i Kruger, Royal Livingstone Hotel vid Victoria fallen, Amboseli Serena Lodge och Sweetwater tented camp i Kenya?
Ja, jag har nog världens bästa jobb trots allt!
(Visited 48 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,
2 comments on “En längre resa genom Afrika
  1. Michaela skriver:

    Älskar bloggar av utlandssvenskar, så jag kommer definitivt tillbaka hit. Tack för att du håller med mig, och tack för din kommentar 🙂

  2. Emelie skriver:

    hej. läste om din resa. är det den rutten ni ska ha ? jag håller på och kollar en rutt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.