Laddat batterierna

Julen har varit perfekt. Massa snö, god mat och tid med familjen och sen ett par dagar för mig själv som jag spenderat på soffan med en god bok och en hel radda House avsnitt på datorn. Har knappt kollat sydafrikamailen och det har varit skönt att koppla bort det ett par dagar. Behövde en break…

Och inatt gjorde min andra brorson entré 🙂
Strax efter midnatt så ringde brorsan och sa att de var på väg in till BB och några minuter senare stannade de till hos mig med deras hund Eddie som jag lovat ta hand om…Vet inte om Eddie kände på sig att det var något speciellt i görningen för han vägrade lägga sig och sova utan vankade fram och tillbaka hela natten så det blev inte speciellt mycket sömn för någon av oss.
Och kl 05.10 imorse så födde E en liten Liam.
Allt hade gått bra och de hoppas kunna åka hem redan ikväll men vi får se. Ska bli så spännande att få vara med redan från början…

(Visited 61 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.