Kwa Madwala Safari

Här kommer ytterligare tips på safari.

Den här gången tänkte jag skriva lite om Kwa Madwala Private Game Reserve, ett mindre viltreservat strax söder om Kruger parken, ganska nära gränsen till Swaziland.
Här kan man välja mellan lyxigt boende i deras Manyatta Rock Camp eller budget alternativ i Kingfisher Bush Camp med självhushåll el ännu billigare Gazebo lodge, som riktar sig till backpackers.
På Manyatta ingår vanligtvis frukost och middag för ca R1600 per natt, och safari aktiviteterna bokar man sedan på extra. Eller så kan man boka deras 2 nätters paket där flesta måltider och aktiviteter ingår för ca R 2700 per natt.
Är man på en tajt budget erbjuds alltså även sängplats med backpacker-standard för ca R150 per person och natt i deras Gazebo Game lodge

Kwa Madwala kör sina egna game drives genom reservatet men erbjuder självklart också guidade safaris i Krugerparken och i det som kallas “greater kruger” som dessutom inkluderar de privata reservaten i angränsning till Kruger.
Ytterligare aktiviteter att välja från inkluderar walking safaris, night drive, elefant ridning, hästridning och microlight flyg.
Kwa Madwala är ett bra safarialternativ helt enkelt.
(Visited 92 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.