Ny hemsida

Har klurat och funderat under en lång tid om jag kanske borde ha en hemsida för företaget och nu börjar den snart bli klar 🙂

Vill man smygkika på resultatet kan man göra det här, även om det nog kommer ta veckor innan jag pillat färdigt och lagt dit de rätta bilderna etc.
Eftersom den här bloggen fungerat så otroligt bra, har jag bestämt mig för att behålla den men den kommer få lite annan fokus.
Sydafrikaexpertens hemsida har också en blogg och den har jag tänkt fortsätta tipsa om hotell, restauranger och annat, medan den här bloggen kommer återgå till att skildra vårt liv i Sydafrika, när vi flyttar ner i höst.
Var ju så den började för snart 3 år sedan och känner att jag forfarande vill kunna vara personlig och hålla kontakten med alla nära och kära i Sverige genom den.
Självklart kommer jag fortsätta ge mina åsikter och kommentarer om olika ställen etc, men hemsidan kommer få en mer professionell stil…
Får se om det fungerar och hoppas några av er som följt den här bloggen hänger med även på den nya… 🙂
(Visited 40 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.