Keeps me on my toes…

Ligger på soffan med ett glas vin och bara njuter av tystheten. Huvudet bankar och axlarna värker. Kl är 21.00 och jag har precis kommit hem efter en lååång dag på kontoret. Första gruppen anlände idag och säsongen har officiellt börjat.

Stressnivn ligger på hundra + och jag och chefen kom på oss själva med att bara skratta åt det hela efter ett tag. För vad kan man göra? vi har förberett oss inför säsongen hela vintern och nu när den är här så är det självklart en massa smågrejor som poppar upp och ställer till det för oss… Vi har 3 olika program och grupper i landet samtidigt, varav 2 av grupperna är helt nya produkter som aldrig körts tidigare så självklart är man lite orolig…
jag är ett kontroll freak och pressen på mig själv (och alla andra) är enorm.

Och även om jag stånkade och stönade mest hela dagen över allt som gick snett så är det just detta jag älskar med mitt jobb! Och att komma hem på kvällen och verkligen kunna njuta av ett glas vin och bara slappna av..är helt underbart! Tomorrow is another day…

(Visited 50 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:
One comment on “Keeps me on my toes…
  1. Anonym skriver:

    Hey ho.. Första dagen hey! Jag var väldans slow igår efter allt vin;) Men supernice att du kikade förbi. Alltid lika kul att se dig igen!! Har äntligen fått tebax min phone så nu funkar den. Har gjort beställning på räkost åt dig;) xx Madde

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.