Inte bara jobb

även om det är minst sagt hektiskt på jobbet just nu så hade jag ändå tillfälle att slappna av under helgen. åkte in till Kapstaden på fredagen och käkade sushi på Cape Town Fish Market i Waterfront. Tycker det är helt ok. Sen såg vi på film och avlutade med några öl på puben. Nice!

På lördagen tog jag det lugnt hemma och kände mig huslig så bestämde mig för att laga paj och sedan senare på kvällen även munkar.

Min mor är en hejare på munkar och vore det inte för dem så vet jag inte om klass 9F någonsin hade kommit iväg till London på klassresa el någon av alla de andra sakerna vi samlade ihop till heller för den delen. Mammas munkar går åt som smör på skyltsöndagar etc.

Så med mamsen på stand by via messenger så gjorde jag alltså mitt första försök att efterlikna min mors bakkonster och det blev faktiskt riktigt gott!

På söndagen kom A med sina 3 småkillar på besök och de slukade munkarna i rask takt så får väl ta det som ett mycket bra betyg 🙂
På söndagkvällen var jag bortbjuden på middag hemma hos Madde och hon hade lagat en ruskans got Risotto! Me Like! Vi drack lite vin och tjötade…Helt ok helg med andra ord…

(Visited 79 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.