Känns mycket bättre idag

Om några timmar sitter jag på flyget hem till mitt kära Kapstaden och framförallt Simon’s Town. Hur mycket jag än älskar alla olika ställen i Sydafrika så ändå “borta bra men hemma bäst”.

Börjar tröttna på bacon och ägg el musli frukost och att vakna till massa konstiga läten under nätterna. Här i Durban har det varit oväder med regnskurar som heter duga. Okt-Nov månader är ganska ostadiga med väldigt blandat väder..kan vara 40 grader och strålande sol och i nästa sekund vräker regnet ner…

Jag gillar förvisso värme men luftfuktigheten blir bara för mycket för mig så jag skulle aldrig kunna bo här pågrund av det.

Men jag måste erkänna att jag helt ändrat uppfattning om Durban det senaste året (tidigare förknippade jag Durbs med kriminalitet).

Hela KwaZulu Natal provinsen har bara såååå mycket att erbjuda! Sol och bad, shopping, bra restauranger, big five safari, vandring i drakensberg, dykning, snorkling och mycket mer…Så jag kommer gärna tillbaka hit…
(Visited 57 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,
One comment on “Känns mycket bättre idag
  1. Lyxhustru skriver:

    Visst är Durban härligt! =) Men jag förstår att folk inte orkar med luftfuktigheten… för den kan vara riktigt jobbig… men jag har börjat vänja mej… =)
    Kram Lindah

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.