Dagsturer med Cape Adventures

Nu är Kenneth och Anna som driver Villa Cape Adventures, tillbaka i Kapstaden och deras säsong har kommit igång ordentligt. Jag har många ggr tipsat om deras mysiga Guesthouse, men idag tänkte jag lägga mer fokus på deras dagsturer som Kenneth själv guidar. Ni kan läsa lite mer på hans blogg som ni hittar här.

Kenneth erbjuder turer till vindistrikten, kåkstäderna, godahoppsudden och mycket mer. Finns intresse så ordnar han guidade vandringar upp på taffelberget, surflektioner m.m och alla hans turer är lite annorlunda med en Cape Adventures “knorr” som han kallar det 🙂

Superduktig kille med stor passion för Sydafrika!

Flesta turer är schemalagda för specifika veckodagar och han är populär så vet man med sig att man vill göra något specifikt, se till att ni bokar i god tid.

Måndagar och Torsdagar är det Godahoppsudden som gäller.

Tisdagar och Fredagar besöker man vindistrikten

och på onsdagar görs den mycket populära kåkstadsturen

För bokningar kan man antingen maila Kenneth på info@capeadventures.se eller så kan man kontakta mig på info@sydafrikaexperten.se så skickar vi hem en faktura som ni enkelt betalar in på vårt svenska plusgirokonto.

Lätt som en plätt!

(Visited 50 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.