kanelbullar och sockerkaka

Idag fick jag lust att baka kanelbullar.

Är alltid klurigt att baka utomlands. För det första finns inte saker som pärlsocker el vaniljsocker och sen är nog deras torrjäst lite annorlunda oxå för jädrar vilken tid det tog innan det satte igång och jäsa och inte ens i slutändan blev det riktigt som jag tänkt mig. Men bullar blev det till slut. Mellan jäsningen bakade jag även en sockerkaka men inte heller den blev som den skulle riktigt. Men, men..struntsamma..gott blev det i vilket fall som helst och nu har vi kaffebröd på jobbet.

Fotot tog jag förra helgen uppe på höjden med utsikt över Simons Town.
(Visited 87 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:
One comment on “kanelbullar och sockerkaka
  1. Anonym skriver:

    ed bullar!!! vill oxå ha!!!börjar nya jobbet i morgon..:)saknar dig! kram Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.