Sydafrika har fått ny president

Idag firade man Jacob Zumas “Inauguration” uppe i Pretoria. Alla som räknas var där och det rådde festivalyra på gatorna enligt tidningarna. Sydafrika har således fått en ny president. Tycka vad man vill om Zuma men mannen har enorm uppbackning av sitt folk, det råder det inga tvivel om. Tycker fortfarande det känns sorgligt att någon som han ska leda landet men hopppas bara att han omger sig med bra folk som kan ta tag i problemen och att någonting blir gjort.

(Visited 66 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized
One comment on “Sydafrika har fått ny president
  1. subjekt skriver:

    HejMinna.Jag har läst många av dina bloggar och tycker dom är jättebra,du beskriver allt så intressant också.Du har ju ett intressant och spännande jobb men kanske inte alltid så lätt och det beror ju på hur positva o vilken förståelse människorna har.Jag kommer att fortsätta att läsa det du skriver om.Ha det så bra och många hälsningar Bo Ericsson (Subjekt på Backpacking hoppas vi ses snart)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.