Indaba-slutet för min lever?


Indaba kan jämföras med göteborgs TUR mässa och hålls i Durban varje år. Durban ligger i öst, är sydafrikas näst största stad och har tillskillnad från Kapstadens medelhavsklimat istället liknande väder som Dubai med MYCKET hög luftfuktighet.
Iochförsig börjar de gå mot vinter så riktigt illa var det kanske inte men har som jag påpekat tidigare svårt för det där klibbiga.

Och vad ska jag säga om Indaba?… Kan egentligen samanfattas av att min lever fortfarande försöker återhämta sig och att jag motvilligt lovat den ett par veckors semester från allt vad alkohol heter. Har helt enkelt blivit lite för mycket av det goda sista månaden och känner att jag vill rensa kroppen. Så vi får se.. Ni som varit här nere på besök vet ju vad många lockelser det finns och vad svårt det är att motstå en bira el två…el varför inte tre?.

Mitt första test blir ikväll då jag ska på middag hemma hos Anki och Akim och resten av gänget som vi festade ihop med i Indaba. Blir ett prov på min karaktär… Any bets?

(Visited 82 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.