Hemmakär

Detta är första helgen på 7 veckor som jag kommer vara i min egna lägenhet. Ska bli såååå skönt att göra absolut ingenting!

Hela april var jag antingen inne i stan hos tjejerna el på resande fot.

Har blivit fruktansvärt hemmakär sen jag flyttade hit. Så planen är följande: Helghandla och ta en rikki (pyttebus/taxi) hem, städa, tvätta och allt det andra nödvändiga och sen bara slappa, ta långa promenader, läsa en bok och kolla på de sista avsnitten av House som en kompis har bränt åt mig..Yes! Längtar!!! Börjar man bli gammal må tro?

Ahhh..just det..fick lite goda nyheter igår…Volvon som är på lagning borde vara färdig på tisdag så snart kommer jag äntligen ha en bil igen 🙂
Körde ju runt i en gammal Toyota cruiser ett tag men chefen har behovt den senaste veckorna så för tillfället är det alltså bussar, tåg och promenader som gäller… iochförsig superbra eftersom det tvingar mig till åtminstone 40 min promenad till och från jobbet men ska bli jädrans skönt att kunna handla, åka och träffa vänner, bio etc igen..

Ha en skön helg allihopa!

(Visited 41 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.