Band som ger bort sin musik gratis…


tycker vi självklart om. Nine Inch Nails, ett band som jag lyssnat en hel del på genom åren (ok, mamsen, ingen musik för dig utan sån skrikig industriell rock) har i veckan släppt sitt nya album “the slip” på sin hemsida och vem som helst får ladda ner det…gratis!
Fattar ni hur putt man blir på Sydafrikas outvecklade internet system när man bara har 500Mb man kan använda upp varje månad..Suck!

Tycker iallafall att det är ett ganska så smart drag av killarna att ge bort musiken och istället hoppas dra in pengar på biljettintäkter och annat. Och sen när väl albumet släpps “på riktigt” i juli så lär väl många inbitna NIN fans köpa en hard copy i vilket fall som helst el?

Anyway, om någon har laddat ner albumet så skriv gärna vad ni tycker.

www.nin.com

(Visited 72 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized
One comment on “Band som ger bort sin musik gratis…
  1. max skriver:

    Get out of my head… 🙂

    Lyssnar just genom the Slip, classic Trent… Påminner lite om Hand that Feeds, en del alldeles OK, en del lite artsy…

    NIN har faktiskt ganska bra track record med free downloads, The Hand that Feeds, Only, Ghosts I instrumentalen (del I av I-IV)…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.