Hyra film i Sydafrika


Som ni vet så har jag ju knappt några tevekanaler (typ liknande som SVT hemma) så för mig blir det mycket hyra film och teve serier på DVD.

En film kostar ca 15 kr och en teve serie 10kr. Tyvärr ligger Sydafrika lite efter när det gäller teve serier men man vänjer sig…

Vart lite dåligt väder i helgen så det blev mycket titta film..
Satt och småfnissade mig igenom “Dan in real life” och vet inte om det var vinet el bara mitt humör som gjorde att jag tyckte den var riktigt trevlig. Ganska klicheartad film där en änkling blir kär i sin brors flickvän men tyckte ändå det var en helt ok “feel good” movie.
Sen blev det Dexter för hela slanten! Har missat massa avsnitt så nu bestämde jag mig för att kolla på hela säsong 1 i ett sträck. Tycker det är ett brilliant koncept även om det ibland kan bli lite löjligt…
Igårkväll gick jag till puben och spelade biljard med min granne.. Har aldrig varit nåt vidare på biljard, eller rättare sagt, jag suger! Men jag försöker öva upp mig så gott det går för här nere är det en väldigt vanlig social sysselsättning och tycker ju det är riktigt kul även om jag som sagt aldrig kommer bli någon hejare på det..
(Visited 67 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.