Couch Surfing?

Har suttit och klurat lite pa huset som jag ska flytta in i… som jag namt tidigare sa kanns det lite knepigt att bo sa stort sjalv sa har funderat pa om jag kanske skulle hyra ut ett rum el nat..
Men vet sjalv va jobbigt jag tycker det ar att dela och har ju levt i kollektiv nastan hela mitt vuxna liv sa varfor inte bara kunna vara sjalv nar man kanner for det?
Far ibland daligt samvete over att jag har det sa bra nar andra ar hemlosa men tror inte det skulle hjalpa om jag oppnade upp mitt hem till hemlosa utan dar far jag komma pa en annan losning hur jag kan hjalpa andra..

Daremot kanner jag att det vore superkul att traffa lite nytt folk sa har nu registrerat mig pa http://couchsurfing.com/
Ar en sida dar resenarer kan leta efter folk att bo hos gratis..Meningen bakom det ar att man ska utbyta kuturella erfarenheter etc..later ju kanon! sa jag erbjuder alltsa min “soffa” el i mitt fall ett gastrum till nagon som vill se Sydafrika ur ett lite mer personligt perspektiv… Sen far man ju bara hoppas pa att dessa gaster visar sig vara hederliga, shyssta manniskor som inte snor med sig teven etc..

Har aven postat en link pa http://backpacking.se/ som ju ar reseforumet jag varit med i under manga ar dar jag erbjuder sovplats gentemot lite saltlakrits, ost, kalles och en pocketbok..ar val helt ok el?

(Visited 69 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , ,
One comment on “Couch Surfing?
  1. ida björkman skriver:

    Gud va mysigt =) jag kommer ;P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.