Sushi och film…

Det ar min plan for denna fredagskvall. Precis kommit hem fran en 8km promenad och fick sjalvklart blasor pa fotterna sa nu har min ambitiosa traningsplan infor helgen gatt i stopet..men, men..far se..kanns inte alltfor illa sa jag kanske pallar med en kortare rutt iallafall…

Var kanonvader idag med ca 24 grader och stralande sol och det riktigt sog att sitta inne pa kontoret..Har jobbat med hemsidan hela dagen och inget gick som jag ville sa nar chefen sa at mig att ga hem redan vid 3 tiden sa var ingen gladare an jag…

Forresten, nagon som har erfarenhet av Jack Russel (hundrasen)..ar nagra valpar pa ingang hos en tant som jag kanner men vet inte sa mycket om just denna rasen forutom att de Jack russels jag traffat alltid verkar oerhort lekfulla..?

(Visited 42 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.