Hoppas jag hinner packa också…

Lite fullt upp just nu..både på jobbet och privat..Jobbet eftersom vi sitter mitt i planeringen av 2009-2010 och jag har ett flertal privatkunder som jag håller på och gör hyrbilspaket till, samtidigt som jag dessutom försöker få ordning på hemsidan vilket verkar vara ett oändligt projekt http://eternityadventures.co.za/

Privat har jag något planerat varje kväll denna vecka samtidigt som jag ju faktiskt måste hinna packa inför helgens flytt… Borde verkligen inte ha klagat tidigare på mitt obefintliga sociala liv för nu rullar det på..nästan för snabbt.
Igår träffade jag en gammal kompis som jag jobbade ihop med på kryssningsbåten och även om vi bara bor 1 timme från varandra så ses vi alldeles för sällan så det var riktigt kul att ses igen…
Hon har dessutom träffat ny kille, el man kanske jag borde skriva eftersom han är hela 16 år äldre och nu försöker hon para ihop mig med hans bästa kompis..Tack men nej tack!

(Visited 55 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.