Home Sweet Home

Tillbaks från min lilla road trip och även om det var superkul att se välbekanta områden nu under vintern så är det alltid skönt att komma hem och få sova i sin egen säng. Hittat en hel del trevliga ställen som jag inte sett tidigare och har tänkt mycket på företaget som jag vill öppna. Fått en hel del användbara kontakter och jag känner mig mer och mer säker på att detta kommer funka.
Ända sen jag blev av med jobbet så har jag varit med om en rad bizarra sammanträffanden och möten och nu känns det som att någonting jag trodde var det värsta som kunde hända, kanske i själva verket var en befrielse. Jag känner mig fri, som fågeln… Nu har jag chansen…

Ikväll blir det middag med några tjejkompisar på Rioja, en restaurang i närheten som jag länge velat prova men nästan glömt bort.

Sen är det dags att ta tag i saker. Måste sätta ut annonser för alla mina möbler, gå igenom alla saker för att se vad som absolut ska med hem, fixa bankkonto och nästa helg flytta ut ur huset..etc, etc.

Om två veckor vid den här tiden kommer jag sitta på planet hem…oj, oj, oj.

(Visited 53 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,
One comment on “Home Sweet Home
  1. Täby-Kapstaden skriver:

    Vad exakt är det du tänkt starta/göra i Sverige? Kanske kan vi samarbeta. Jag har själv jobbat inom resebranchen i många år. Vi håller på att starta ett företag i Sydafrika (för visumets skull) men vet inte riktigt vad vi skall syssla med ännu. Ett investment bolag först och främst.
    /Gabriella

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.