dags att börja packa ihop

Nu är det ungefär en vecka kvar tills jag måste flytta ut ur huset så det är hög tid att börja sälja mina grejor och gå igenom vad som ska med hem och vad som ska in i förvaring etc. Ska ta kort på de större möblerna ikväll och lägga ut de på internet och sen har några kompisar visat intresse för vissa grejor också.
Så svårt när man inte vet när man kommer tillbaka men jag ska försöka rensa bort så mycket onödiga saker som möjligt. Jag planerar utifrån tanken att jag förhoppningsvis kommer vara tillbaka hit inom ett år…

Och imorgon är det dags för bröllopet vi stranden mellan L+N. Ska bli jättespännande att äntligen få träffa dem…

(Visited 39 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.