Hemsidan så gott som klar

Ja, nu börjar äntligen hemsidan bli klar och jag har kommit igång med bloggskrivandet även där.

Slutresultatet hittar ni här: www.sydafrikaexperten.se
Kommer nog ta lite tid att vänja sig vid wordpress men det funkar än så länge helt ok. Men det är alltså anledningen till varför det inte blivit några inlägg här på ett tag…
Har kollat lite i gammal statistik för att se vilka inlägg på den här bloggen som haft flest läsare och tanken är att sedan skriva om och uppdatera dessa till nya bloggen så att även den kommer ha bra material till de som planerar en resa till Sydafrika. Blir nog toppen och hittills har responsen varit förvånansvärt bra för hemsidan och även fått flera förfrågningar så det är superkul!
(Visited 30 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.