Billiga flyg till Kapstaden

Har precis bokat Fredrics flygbiljett ner till Kapstaden i slutet på sep och det verkar som att British Airways har någon slags rea med billiga flyg om man bokar innan den 20 Juli.
Fanns flera olika alternativ för runt 7000kr och det är ju riktigt billigt! Men tror det är bäst att skynda sig för dessa biljetter kommer nog gå åt snabbt…

Men iallafall så är alltså datumen äntligen spikade. Jag åker ner till S.A redan i början på Augusti och F kommer efter den 28 Sep.
Sedan åker vi tillbaks till Sverige den 21 Mars. Blir alldeles lagomt 🙂
Har även börjat titta ordentligt på hus vi vill hyra och det finns flera stycken vi är intresserade av så jag tror det kommer lösa sig ganska så snabbt när vi väl är på plats.

(Visited 52 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.