Första veckan avklarad..

och måste säga att jag trivs alldeles ypperligt..Tycker det är lite jobbigt med lägenhetsletandet och verkar som om det är lite fel tajming just nu så kanske blir tvungen att ta nåt tillfälligt 6 månaders kontrakt el nåt och sen hitta nåt bättre i April-Maj..får se..det ordnar sig nog..
Fullt upp på jobbet eftersom första turen börjar på onsdag och jag fortfarande har mycket att lära..men känner att jag börjar få lite bättre koll för var dag som går.. Kommer endast guida några enstaka dagar här och där förutom en extra grupp som kommer i början på februari då jag kommer köra en veckas garden route så det blir nog kul..
Har min första lediga helg nu och tror definitivt jag kommer vänja mig vid “vanligt liv”.
Våren har äntligen börjat här och vi har nu haft ca 20-25 grader i snart en vecka 🙂
Tanken är att vi ska hyra bil idag och ta oss upp längs med västkusten där det ska finnas massa vackra blommor vid den här tiden på året..

(Visited 28 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.