Fredag kväll hemma på soffan

Var verkligen inte igår som jag tillbringade en hel fredagkväll hemma. Och oj va skönt jag haft det. Har inte spenderat alls mycket tid hemma de senaste veckorna så ser faktiskt fram mot en lugn långhelg hemma.

För vi har ju nämligen 2 långhelger på raken nu 🙂 På måndag är det Freedom Day till minne av första demokratiska valet som hölls 27 April 1994. Och sen nästa fredag är det 1:a Maj.

Plus att jag tänkt ta ledigt nästa ons då jag får besök av en gammal kompis som bor i Pretoria 🙂

Hoppas på lite fint väder i helgen så att vi kan ha en sista braai innan vintern kickar in ordentligt…Så ok, om det blir fint väder lär jag ju hänga med kompisar men kommer förhoppningsvid hinna med lite slapp hemma oxå.. Åhhhh va det är skönt att säsongen är över!
Igår natt sov jag nästan 10 timmar så antar att allt tillslut hunnit ikapp mig och att detta är mitt sätt att ladda batterierna.

(Visited 47 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.