Foton av mitt nya hem…

Ok, så här har ni några foton från mitt nya ställe.
Behöver fortfarande få upp mina tavlor, foton osv men det ger er iallafall litet hum om hur min lilla stuga ser ut..
Förutom dessa kort så har jag även 1 extra sovrum som ju ekar väldigt tomt för tillfället och sen även 2 badrum, ett med dusch och det andra med badkar..
Vad tycks?
(Visited 63 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,
7 comments on “Foton av mitt nya hem…
 1. Anonym skriver:

  Tjenare,
  letade efter en annan blogg gällande Sydafrika som jag bott och arbetat i tidigare. Hittade din. Såg att du skrev lite om vin – http://buitenverwachting.co.za/ – prova deras Buiten Blanc eller vad den nu heter. Typ 39 Rand. Kanongod. Tyvärr finns den inte på system – vilket i för sig är väl bra eftersom den säkerligen hade kostat över 100 SEK. Vinresor ska ni väl försöka att få in Vergelegen – om de är like heta som de var 2003.

  Jag bodde i Claremont då jag bodde i Kapstaden.

 2. admin skriver:

  Kul att du hittade hit. Håller helt klart med dig ang kommentarer på buitenverwachting och Vergelegen..2 av mina absoluta favoriter..hann som sagt inte så långt på min lista på vintips..lovar skriva en mer komplett lista inom snar framtid..

  Claremont är ett trevligt område..bodde själv i Observatory förra året som ligger nära..

 3. Anonym skriver:

  Ser urmysigt ut!
  /Lina

 4. Anonym skriver:

  Wow Minna, vilken mysig liten cottage! Hoppas jag kan komma och hälsa på nästa gång jag ska neråt. Planerar en kombinerad jobb-semester tur med päronen i november.
  Kram,
  Kat

 5. Linda skriver:

  hej oj va mysigt. va fort du endå kommit i ordning! ser fram emot att se det på riktigt massa kramar Linda

 6. Anonym skriver:

  Hej Minna jag sällar mej till kön av beundrare av din blogg som är trevlig och tillmötesgående vad gäller dina generösa tips på mycket bl matställen..mycket tack nu när jag är ute för att planera en rutt inför stundande jultid..eva i Mocuba Mozambique i ett trädprojekt där- här växer det snabbt och på 10 år har vi skog av de små plantorna, det ni! annat än uppe i höga nord där skogen växer effektivt ca 4 dagar per år…..

 7. Loella skriver:

  Hej vännen! Ditt nya krypin ser urmysigt ut – fast saknar de porrlila och julgransgröna väggarna 😉 Eller kommer de kompenseras med ärvda bilder från IKEA i Dubai?! Mäkta sugen på att komma ner och hälsa på igen kan jag säga! Koppas vara uppkopplad till helgen så kanske en chat då? Kram så länge! Loella

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.