Babiansäkra soptunnor

Ja, man lär sig något nytt var dag säger de ju…

Och idag upptäckte jag att jag har babiansäker soptunna hemma hos mig.. Så vad är detta? Jo eftersom jag bor i ett område med MYCKET babianer som även om de kan verka söta (som små iallafall) orsakar väldigt mycket skada i folks hem så har man alltså lagt till ett litet lås på soplocket så att inte babianerna ska kunna rafsa igenom ens sopor..

När jag bodde i Kanada hade man på flertal ställen björnsäkra soptunnor och här nere är det alltså babian säkert… smart tycker jag..Däremot är det 2 små lås man ska öppna samtidigt och med en stor sopsäck i ena handen och handväska och bilnycklar m.m i den andra så var det lite bökigt inann jag förstod hur det funkade men som sagt..man lär sig..
(Visited 68 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.