Flyttat in i huset!

Självklart hade jag valt värsta helgen att flytta på. Regnet vräkte ner med stormvindar blandat med hagel! Värsta helgen vi haft under hela vintern…Men på något sätt lyckades vi pricka in själva körningen av alla möbler mellan allt skitväder så helt otroligt nog så vart det inte så illa i slutändan.
Note to myself: att inte bo 5 trappor upp utan hiss i fortsättningen..Inte kul att behöva bära ner allt men med hjälp av kompisar gick det faktiskt bra mycket fortare än jag trodde.. Så nu har jag såleda flyttat in i lilla huset 🙂
är en del grejor jag inte är 100% nöjd med som var svårt att se när jag tittade på stället eftersom de höll på och måla om men inga större grejor. är ett gammalt hus så visst är det slitnare än min förra lght men det är charmigare på det viset.. Känns jäkligt skönt att äntligen ha liten trädgård och uteplats så nu kan jag iallafall inte klaga på att jag inte har tillräckligt med plats…

Ska hämta de sista smågrejorna från lght ikväll och lovar ta lite bilder så ni får se..

(Visited 51 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , ,
One comment on “Flyttat in i huset!
  1. Malin skriver:

    Lycka till med allt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.