Couch surfing- första gästen!

Skrev ju för några dagar sedan om Couch surfing.http://couchsurfing.com Ett system som i princip går ut på att man lånar ut en soffa till resenärer som är på tight budget.. Så jag signade upp härom dagen eftersom jag nu kommer ha ännu mer plats hemma hos mig och har redan fått en förfrågan! En amerikansk tjej i 22 års åldern som forskar om valar. Hon befinner sig på azorerna för tillfället men är på väg ner hit för att så småningom ta sig till Hermanus, valarnas mekka.. Och eftersom det även finns massa valar i detta område så undrade hon om det vore ok att bo hos mig i några dagar…Ska bli intressant och kul eftersom valar är riktigt häftiga djur och denna tjejen säkert kan lära mig både det ena och det andra och jag kan i utbyte guida henne runt..

(Visited 64 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.