Fördelar med Sverige…

Här kommer lite bilder på lillplutten Liam. På dessa var han hela 4 dagar gammal. Finns självklart fördelar med att vara hemma i Sverige…

Har redan börjat bäva mig lite för att vara borta i hela 2 månader nu i Feb-Mars eftersom Lucas som snart fyller två börjat vänja sig vid faster och vi har riktigt mysigt ihop. Men tyvärr är det så här vi kommer ha det..intensiva perioder då vi kan träffas massor med längre uppehåll emellan och även om det känns tråkigt så är Sydafrika mitt hem och min bas och där jag ser mig själv vara de närmsta åren. Helt enkelt ett pris man får betala och är bara så otroligt tacksam över att ha haft den här hösten och vintern i Sverige…

(Visited 95 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.