Nytt år och nya möjligheter

2009 var ett riktigt skitår för mig.
Eller, så ska man kanske inte säga..men jo..faktiskt..jag är riktigt lättad över att 2009 är över och känner ända ut i tårna att 2010 kommer bli ett kanonår. Är så jäkla tacksam över att ha tagit mig igenom de senaste 6 månaderna och just nu ser jag endast möjligheter för nya året. Mår bättre än jag gjort på länge och det känns som om flera pusselbitar fallit på plats.

Nyårslöften?
Att jag ska kunna bo i Sydafrika minst 6 månader om året och att jag ska satsa allt på företaget och mellan det min familj och alla underbara vänner som stöttat och hjälpt mig.

2010 känns som en nystart och riktigt spännande!

Har ett par hektiska månader framför mig med först en vecka nu i Göteborg och sen Matka, turistmässan i Helsingfors i slutet på Januari och efter det 2 hela månader i Sydafrika 🙂 Kommer bl a besöka Pretoria, Johannesburg, Kruger, Swaziland, St Lucia, Drakensberg, Garden Route, vindistrikten och Kapstaden..med några veckor nere på kaphalvön och lite semester om jag har tur..

och mitt i allt detta så sitter jag uppe långt inpå nätterna och svarar på mail och sätter ihop paket till kunder. Ja, shit va jag känner att 2010 kommer bli mitt år!

Riktigt kul!

(Visited 33 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:
2 comments on “Nytt år och nya möjligheter
 1. Christoffer skriver:

  Fan vad roligt!!

  Jag satt med Oskar och planerade nyårslöften och mål med 2010 när jag hälsade på honom i Dubai.

  När åker du till Sydafrika? Hinner du komma på fest (den blev ju uppskjuten)?

 2. anna skriver:

  Vad duktig du är Minna 🙂
  fin blogg.. hoppas vi ses snart igen..
  kramar anna från CND bootcampen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.