Flera bra nyheter för Sydafrika

Just nu är det flera positiva saker som händer för Sydafrika. Dels så har datumet för “Day Zero” i Kapstaden flyttats fram till 4 juni och mer information om detta hittar ni t. ex. HÄR.

Vid det laget hoppas vi naturligtvis att det ska ha kommit en del regn så att datumet kan skjutas fram ytterligare…

Dessutom så verkar det äntligen som att presidenten Jacob Zuma kommer att avgå…Eller avgå är väl kanske inte helt sant heller då han inte vill lämna sin post frivilligt, utan fortfarande förhandlar med ANC om hur det hela ska gå till men det är iallafall inte långt borta… Här och här har svensk media skrivit om detta…

Blir spännande att följa hur det hela slutar men en sak som talar för Ramaphosa och framtiden, är att sydafrikanska randet stigit ända sen mitten av december då Cyril Ramaphosa vann ANC valet.  Randet ligger nu på nästan 0.68kr, vilket den inte gjort på väldigt länge…

Mer då? Jo, igår hölls Grand Travel Awards i Stockholm där resebyråanställda fått rösta fram sina favoriter i massa olika kategorier…och där utsågs Sydafrika som årets resmål. Kul!

(Visited 71 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.