Fler Vintips

Vill inte att detta på något sätt ska tolkas som en vinblogg el så men eftersom vin är ett av mina största intressen och jag då och då provar en del viner ni även kan köpa hemma i Sverige så kan jag ju bara inte låta bli att tipsa…

Idag åt vi lunch med jobbet på en helt nyöppnad restaurang i Kalk Bay: Fish. Tidigare var detta en av Winesense restaurangerna och vi använde det för en del grupper även om servicen ofta var väldigt långsam…Nu har de dock lagt ner winesense och istället öppnat samma koncept som Codfather i Camps Bay, en av mina favorit fisk och skaldjurs restauranger i stan. De har även sushi så jag frossade i fashion sandwiches och spicy salmon.
Till detta dracks Joostenberg Chenin Blanc- Viognier..helt ok.
En annan Chenin Blanc favorit är Rijk’s Chenin Blanc 2006: art: 96275 169kr i Sverige..

Chenin Blanc är lite av en favvodruva för Sydafrikanerna och jag börjar gilla den crispiga fruktigheten i dessa viner…

Nu ska jag promenera hem igen eftersom kära Volvo fick läggas in på sjukan 🙁 Men det är troligt vackert väder idag även om det blåser ganska friskt så ser fram mot att röra på mig. Dessutom finns det hur mycket valar som helst nu i False bay så bara det är värt den ca 30 min långa promenaden. önskar jag hade kameran med mig så ni kan få se hur det ser ut..Lite annat mot att sitta fast i trafiken hemma 🙂

(Visited 63 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.