Det är lite mycket nu…

Med säsongen som sätter igång nästa vecka, vinkurs med tenta om 3 veckor och sedan även Big Walk, den där promenaden för välgörande ändamål den 9 Nov.
Har haft fullt upp hela oktober så har knappt hunnit med några av de promenader jag velat göra förutom de 2 km jag går till och från jobbet nu medans volvon är på sjukan…. är ju “bara” 15 km jag ska göra så hoppas det går på ren vilja…är inte distansen i sig jag oroar mig över utan mer värmen och eventuella skavsår. är verkligen en cry baby när det gäller smärta.

Visade sig att bränslepumpen gått sönder på volvon och eftersom det är oerhört svårt att hitta extradelar till gamla Volvo då de ju backade ur Sydafrika under Apartheid så kan det ta sin lilla tid innan den blir lagad… Men det är helt ok. Föredrar mina promenader så länge det är som idag, 22 grader, sol och vindstilla..är bara när grupperna anländer i nästa vecka och jag behöver guida ett par ggr i veckan som jag absolut behöver en bil men det löser sig nog på något sätt.

(Visited 47 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.