Fantastiskt semesterhus utanför Simons Town, Sydafrika

Efter en helt underbar sommar med massa kvalitetstid med familjen och många lediga dagar, känner jag mig superladdad för en ny Sydafrika-säsong!

De första kunderna reser ner i september och sedan brukar det vara fullt upp fram till början på maj ungefär.

Eftersom vi inte längre är bosatta i Sydafrika, brukar vi istället åka ner ett par ggr per år och det är planen även denna säsong. Jag var ju nere själv i mars och nu i november kommer jag ta med hela familjen + att Fredrics föräldrar och även andra delar av släkten kommer vara med några veckor. Förra året hyrde vi våra vänners semesterhus utanför Simon´s Town och det blir en repris även i år.

Family room with full view of Simonstown and False Bay!

Gabriella och Harald som äger huset, har efter många år i Sydafrika, flyttat tillbaka till Sverige och hyr nu ut sitt fantastiska hus som ligger i Glencairn, strax utanför Simon´s Town, ca en timmes bilresa söder om Kapstaden.

Master bedroom.

Huset har 3 sovrum med 6 sängplatser där största sovrummet har ett eget badrum och de andra två rummen delar på ett badrum. Eftersom de själva bott i huset, är det fullt utrustat och håller svensk standard. Stort kök, matsal, vardagsrum och tvättstuga m.m

Well equipped kitchen.

En öppen planlösning gör att huset känns extra rymligt och självklart finns en stor Braai/BBQ och mysig uteplats.

Braai/barbeque area!

En saltvattenpool finns också. Utsikten mot False Bay är magisk och Wilmer, 4 år, tycker att den nedsänkta studsmattan i trädgården är kanon!

Vi fullkomligen älskar det här området och huset i sig och tycker det är ett suveränt ställe att ha som bas i Kapstaden. Är enkelt att hitta på trevliga små utflykter med barnen och när det blir riktigt varmt i Kapstaden, är det alltid några grader svalare nere på kaphalvön.

Enda lilla nackdelen är att det ofta blåser mycket i det här området så det är något man måste vara medveten om men det gäller ju hela Kapstaden med omgivning…

Huset är perfekt för en familj (barn över 2 år är välkomna), eller om man reser som 2-3 par ihop. Jag skulle rekommendera minst 3-4 nätter och en vecka tycker jag personligen är allra bäst så att man verkligen hinner landa och utforska området ordentligt.

Pris från ca R2600 per natt. ( ca 1750kr per natt)

Om man är intresserad av att boka det här semesterhuset så är det bara att höra av sig till oss så hjälper vi er med bokningen.

Vi längtar tillbaka!

(Visited 257 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.