Fan oxå!

Jag trodde helgen var här..Men så ringer telefonen och det visade sig vara printing gubben som vill leverera mina nya businesscards.. suck!
Jätteglad att de äntligen efter mycket om och men faktiskt är färdiga men varför just idag? Och vem sätter sig och kör 45 min från Kapstaden mitt i rusningstrafik för att leverera en bunt med visitkort??? Men när någon väl erbjuder och faktiskt levererar service i Sydafrika så säger man knappast nej tack…så helgen får helt enkelt vänta en timme el två..

(Visited 47 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.