En solig helg i Kapstaden

Yes! Väderprognosen ser alldeles strålande ut inför helgen. 18-23 grader med Sol, sol och mer sol, om man nu ska tro på the weatherman. Men som vi alltid säger till våra gäster på tur: Never trust the weatherman!
So, utan att ha alltför höga förhoppningar planerar jag en helg med långa promenader längs med stranden… Ska in till stan och shoppa lite imorgon. Några smågrejor jag vill fixa till lght och behöver akut ett par nya träningskor.

Lovade i ett mycket svagt ögonblick efter på tok för mycket vin, att jag ska deltaga i “the big walk” i år. En jätteevent varje November då tusentals Kapstadsbor går allt mellan 5-80km för välgörande ändamål. Min ena chef har redan gjort 50km de 2 senaste åren och ska köra likadant i år men som tur var så insåg jag mina begränsnigar trots all alkohol jag hade i kroppen vid denna diskussion så jag bestämde mig tillslut för 20 km..på tid ska tilläggas.. Oj, Oj..

Jag tycker om att promenera och går rätt mycket här nere men 20km vet jag inte.. ja, ja..det är bara att köra på. Kan ju inte ångra mig nu..den saken är säker.
Så därför vill jag köpa nya dojor som jag hinner gå in ordentligt innan 9 November… De jag har nu hänger nog inte med så länge till..tyvärr…

(Visited 58 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.