De visade trailern till Mamma Mia


pa biografen idag innan Hancock borjade som jag gick och sag efter jobbet. Har sett musikalen ett flertal ggr i olika lander och alltid alskat den men inte lika saker pa om jag kommer tycka om filmen el ej. Men visst komer jag ga och se den! Utan tvekan! Vet inte ens nar den kommer slappas har i Sydafrika men det lar val droja antar jag…
Sa Hancock da? jovars..ingen kanonfilm direkt men klart battre an de andra filmerna jag sett pa sistone. Kom pa mig sjalv med att smafnissa mig igenom stora delar av filmen i en hel tom biosal.. och det ar mer an vad jag gjorde nar jag sag t ex Sex and the City filmen som jag tyckte var urusel! Hade hoga forhoppningar om den men orkade knappast sitta kvar filmen ut och da ar det illa..tyckte bara den var lang och trakig..men men..tur att smaken ar som baken..

(Visited 46 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.