Neeej, osten ar snart slut!

Om det ar nagonting jag saknar fran sverige sa ar det ost.

Skit i Kalles, saltlakrits, knackebrod och allt det andra man ofta suktar efter. (eller nej, allt det ar oxa gott..) MEN Om jag fick valja en grej att ta med mig ner hit i kopiosa mangder sa skulle det bli ost, ost och mera ost! Min absoluta favorit ar vasterbotten men ar definitivt inte krasen utan skulle valja hushall oxa over all ost i Sydafrika..Any time! Vet inte varfor jag har san dille pa ost men antar att jag alltid foredragit en ost macka pa morgonen jamfort med skinkmacka, grot el flingor t ex..

Sa nar jag var pa besok i Sverige tidigare i somras sa foll det sig naturligt att en stor del av min vikt i resvaskan prioriterades just for ost. Akte hem med 2 vasterbotten, prast, gradd och en hushall oxa.. Inte undra pa att flera kg bocker och annat som jag kopt pa mig fick lamnas kvar.. Men nu njuter jag varje morgon pa jobbet nar jag kan dricka en kopp varm oboy (en annan favorit) med en ostfralla 🙂

tyvarr kommer inte osten racka i all evighet och blir snart tvungen att aterga till trakig cheddar och gouda som inte heller smakar nat…

Rakost ar iochforsig en annan grej som jag saknar och som ar mycket lattare att skaffa eftersom det gar att skicka sa tror jag far overga till det innan jag ger mig pa sydafrikansk ost igen…

(Visited 85 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:
One comment on “Neeej, osten ar snart slut!
  1. Lotta skriver:

    Vet inte hur jag hittade hit men det var trevligt.. Stackare just ost är det jobbigaste att vara utan. det är ngt med sältan som saknas utomlands tror jag. Hoppas du trivs bra där nere. Här hemma går vi mot hösten anar man;) Ha en bra helg//Lotta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.