En underbar födelsedag

Tacka alla! för grattishälsningar på facebook, skype och telefon…

Hade en helt underbar födelsedag och att fylla 31 kändes helt ok..faktiskt mer än ok..jag trivs med att vara 30+.

Har som jag skrev igår spenderat senaste dygnet i Hermanus och kommer skriva ett längre inlägg om detta fantastiska besök imorgon men just nu är stora nyheten att vi äntligen hittat en bil 🙂

Imorgon åker vi och hämtar “pärlan”. Eller..hmm..ja..hon är ju lite till åren..det blev en Mercedes E200 -91 års modell, lätt grönmetallic i färgen. Har ju tidigare klagat över standarden på bilar här nere och efter att ha sett flera skrothögar som skulle föreställa kombi (som vi helst vill ha för baggageutrymmet) så ändrade vi taktik och bestämde oss för att leta efter något pålitligt, hyfsat stort, lätt att reparera etc och då blev det den här.

Min “extra pappa” här i Sydafrika, Ivan, som är världens bästa bilmekaniker om ni frågar mig (sorry! papsen och brorsan) följde med för att ge sitt godkännande och han tyckte vi gjort ett riktigt kap så det känns bra.
Ivan är snart 75 år gammal men jobbar fortfarande heltid med sin stora passion, bilar!

Nu måste jag jobba ikapp lite med mailen men återkommer som sagt med en utförlig rapport om Hermanus imorgon.

(Visited 70 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.