En sagolik lunch

Har precis droppat av F vid flygplatsen efter en snabbvisit på 9 ganska hektiska dagar då jag försökt proppa i honom så mycket Sydafrika som bara möjligt under så kort tid. Kom på mig själv konstant nervöst undrande “vad tycker du?” visst är det vackert? Och till min stora glädje så verkade han trivas som fisken i vattnet och sa om och om igen att han skulle kunna vänja sig vid livstilen här nere så vi får väl se hur det blir 🙂

Planen är att jag flyttar tillbaks i mitten på september och visst hade det varit fantastiskt om han också kunde följa med..men som sagt..tidigt skede än och mycket som ska klaffa..

För mig har den senaste månaden bekräftat alla känslor jag har för detta fantastiska land och nu är jag mer säker än någonsin på att det är här jag vill bo. Så det känns skönt.

Mysigaste dagen vi hade förra veckan var helt klart när vi körde från Stellenbosch till Montagu. Vi gjorde först ett stopp på Boekenhoutskloof i Franschhoek för att prova 2008 the Chocolate Block och fortsatte sedan över Franschhoek Pass mot Robertson wine district. Där hamnade vi av en slump på ett helt fantastiskt litet ställe som heter Fraai Uitsicht.

Detta är en pytteliten vingård som är känd för att ha en kanonbra restaurang men det jag inte visste tidigare var att de dessutom har mysiga små cottages och rum till uthyrning också.

Så efter en snabb visning av rummen var det dags för en sagolik lunch! Jag åt en enkel panini med getost och soltorkade tomater men det var utan tvivel den bästa lunchen jag ätit på flera månader!

Hela stället var som balsam för själen och för er som ska köra från Vindistrikten till Garden Route, gör er själva en tjänst och stanna en natt el två här…ni kommer inte ångra er!

Har förresten börjat få en hel del förfrågningar om hyrbilspaket över Jul och Nyår och redan nu börjar många B&B och Guesthouses bli fullbokade så har ni bokat flyget och vet vilka datum ni kommer vara i landet och en grov skiss på vad ni vill se och göra, maila mig så sätter jag ihop ett boendepaket som passar just er, utan att det kostar något extra. info@sydafrikaexperten.se

(Visited 40 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.