Semesterhus i Kapstaden

Efter massa mail från folk som letar hus att hyra under sin Sydafrika semester är tanken att jag ska börja fokusera mig lite mer på detta nästa säsong….

så tanken är att jag ska bygga upp fler kontaktnät och få ihop ett gäng bra hus som jag kan erbjuda mina kunder både i och utanför Kapstaden..men det hela går lite långsammare än jag hoppats på…

Hade en agent tidigare som lovade mig guld och gröna skogar och som tyvärr visat sig vara helt värdelös på sitt jobb så nu har jag bestämt mig för att ta saken i egna händer och kontakta husägarna själva…

Så vi får väl se hur det går..har fram till fredag på mig att få ihop något…
Vet ni någon som vill ha hjälp att hyra ut sitt hus veckovis så hör av er till mig.
(Visited 86 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.