En av Kapstadens bästa restauranger?

Utbudet av restauranger är enormt i Kapstaden och man hittar ständigt nya favoriter men en restaurang som jag gärna besöker om och om igen är Jardine.

Jardine ligger på hörnet av Bree och Bloem Street och har under de 4 år som de varit verksamma, lyckats få jättemånga olika utmärkelser och priser och blivit väldigt populär både hos lokala “capetonians” och turister.
De erbjuder en helt fantastisk 7-rätters “degustation” meny med wine pairing men har självklart också en A la Carte meny som de ändrar med jämna mellanrum.

Så mitt tips till er som vill ha en riktig “fine dining” upplevelse i centrala Kapstaden, ska se till att boka bord, för stället är populärt!
(Visited 75 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.