Äntligen har mitt vin kommit

En aningens försenat så har alltså vinet som jag beställde från Sydafrikanska Vinklubben på deras lagerrensning i januari, äntligen kommit.

Hade faktiskt glömt bort hälften av innehållet så det var lite julafton över det hela. Blev såklart en hel del Pinotage, några flaskor Sauvignon Blanc, lite bubbel och ett par favorit-blends av diverse märken. Kul med lite variation från de sydafrikanska viner jag brukar köpa från bolaget.
(Visited 42 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:
2 comments on “Äntligen har mitt vin kommit
 1. soprud skriver:

  Jag väntar fortfarande på mitt vin…
  / Sophie

 2. admin skriver:

  Hej Sophie,
  Ja när jag pratade med killen som levererade mitt vin sa han att de haft lite problem vid lastnings centralen också så det har blivit ytterligare förseningar 🙁
  Håller tummarna för att du får det i nästa vecka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.