Eat Pray Love

Igår gick jag och F på en date. Vi käkade middag och gick på bio och hela kalaset kostade runt 200 spänn för oss båda 🙂
Bion på närmsta ställe kostar nämligen 25kr…Underbart!

Såg Julia Roberts senaste (eller som F sa till sin bror: Ja du vet Tuva Novotnys senaste..ha ha 🙂 Eat Pray Love och jag tyckte den var helt ok. Feel-good movie. Precis vad jag behövde…att inte behöva tänka utan bara koppla av.

Nu sitter både jag och F framför datorn och knåpar ihop hotellvouchers och välkomstpaket till kunderna som kommer ner under Okt/nov. Inte min favoritsyssla men med ett glas rött så ska det nog gå av bara farten 🙂

Trevlig helg på er!

(Visited 56 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.