Har han bara varit här 2.5 vecka??

Ikväll när jag och F delade på en flaska vin och pizza så slog det oss att han bara varit här i 2.5 vecka!!!!

Känns som en månad..minst!

Vi har hunnit med så otroligt mycket under de här veckorna och inte konstigt att F känner sig lite sliten (F är 50% sjukskriven efter en olycka för ca 10 år sedan), så alla nya intryck och hårt jobb som varit för att få ordning i huset, börjar nu sätta sina spår…
Att leka Maria Montazami kan låta enkelt men med svår tinnitus m ständigt pip i öronen och en krävande Minna som vill att allt ska fixas NU, så tror jag min älskling förtjänar att få leva lyxhustruliv på riktigt ett tag.
Fredric, du är världens bästa! Och jag kan inte tänka mig ett liv i Sydafrika utan dig.

Så enkelt är det.

(Visited 41 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.